Kedves Látogató!

Cégünk a Marton Elektro Kft. egy családi vállalkozás mely az 1950 -es évektől tradíciókra épül, immáron 3. generációként. A vállalkozás Betéti Társaság formában 1998 ban alakult, 2009 ben jött létre a mai vállalkozási forma. Munkáink során az épületvillamosság területén részt veszünk  és megfelelünk közbeszerzési eljárásokon is  alvállalkozóként.


Célunk, hogy megrendelőinknek teljes körű villamosipari szolgáltatást nyújtsunk. A munkák befejezte után is  rendelkezésre állunk: karbantartások, vagy az esetleges átalakítások, felülvizsgálatok  tekintetében.
Szolgátatásainkat ajánljuk magán szeméyeknek vállalkozásoknak közintézményeknek egyaránt.


Sikeres vállalkozásunk alapkövei , melyek elköteleznek minket:
1. Minőségi munka ,képzett szakemberekkel.
2. Hatékonyság
3. Megbízhatóság
4. Felelősség
5. Korrektség
 

Tisztelettel: Marton Tamás
Ügyvezető





Energetikai korszerűsítési pályázat a Marton Elektro Kft-nél

A Marton Elektro Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretein belül meghirdetett GINOP-4.1.4-19 kódszámú, Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” tárgyú felhívásra 2020.01.14.-én pályázatot nyújtott be. A Pénzügyminisztérium, mint Támogató a pályázatot 9 307 544,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette. 

Projekt alapadatok:
Kedvezményezett neve: Marton Elektro Kft.
Projekt címe „A Marton Elektro Kft. új szentlőrinci székhelyének energetikai korszerűsítése”
Projekt azonosítószáma: GINOP-4.1.4-19-2020-00754
Szerződött támogatás: 9 307 544 Ft,-
Támogatás mértéke: 55,00 %
Projekt befejezési dátuma: 2021. 06. 30.
 
A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Marton Elektro Kft. az elnyert, vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást - a szükséges saját forrással kiegészítve, - a 7940 – Szentlőrinc, Munkácsy Mihály utca 26. hrsz: 118/2, 118/3. alatti telephely energetikai korszerűsítésére fordította. A projekt keretében megvalósult az épület fűtési- és használati melegvízrendszerének korszerűsítése, ehhez kapcsolódóan hőszivattyú rendszer kiépítése, a nyílászárók cseréje, az épület hőszigetelése továbbá a teljes világítási rendszer korszerűsítése. Az épület tetőszerkezetére napelemes rendszert telepítettek a pályázat keretében. A beruházás eredményeképpen a korábbi JJ (Kiemelkedően rossz) energetikai minőség szerinti besorolású épület BB (Közel nulla) energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő besorolásúvá vált.
 

Elérhetőségek

Marton Elektro Kft.

 7940 Szentlőrinc, Munkácsy Mihály utca 26.

Marton Tamás

info@martonelektro.hu